Παρουσιάζοντας το Shop Icon

Ένας νέος τρόπος για να ενισχύσετε το brand του καταστήματός σας στην αγορά του Etsy.


[Μπορείτε να δείτε το πρωτότυπο άρθρο στην αγγλική γλώσσα εδώ.]





Σήμερα, παρουσιάζουμε ένα νέο τρόπο να ενισχύσετε το brand του καταστήματός σας στο Etsy. Μπορείτε τώρα να ανεβάσετε ένα εικονίδιο του καταστήματός σας (Shop Icon) το οποίο θα σας βοηθήσει να προβάλλετε το brand σας με συνέπεια σε όλο το Etsy. Αφού ανεβάσετε το Shop Icon, οι αγοραστές θα βλέπουν την συγκεκριμένη εικόνα και σε άλλα σημεία όπου το κατάστημά σας εμφανίζεται στο Etsy, συμπεριλαμβανομένης της Home page του καταστήματός σας και των αποδείξεών σας. Έχοντας ένα Shop Icon θα ενισχύσετε την ταυτότητα του brand σας επιτρέποντάς σας να διαφοροποιήσετε το brand του καταστήματός σας από τη φωτογραφία του προφίλ σας.

Επιπροσθέτως του Shop Icon, η φωτογραφία του προφίλ σας θα εμφανίζεται τώρα κάτω από τον τίτλο «Ιδιοκτήτης καταστήματος» (“Shop Owner”) όταν οι αγοραστές επισκέπτονται την Home page του καταστήματός σας.

Θα παρατηρήσετε μία ειδοποίηση για να προσθέσετε ένα Shop Icon όταν επισκεφτείτε τη Home page του καταστήματός σας. Αν απορρίψετε την ειδοποίηση, θα σας το θυμίσουμε την επόμενη φορά που θα επισκεφτείτε το συγκεκριμένο τμήμα του καταστήματός σας. Μπορείτε επίσης να πλοηγηθείτε στις επιλογές Shop > Shop Settings > Info & Appearance > Shop Icon για να ανεβάσετε τη νέα φωτογραφία σας. Για να προσθέσετε το εικονίδιο του καταστήματός σας θα πρέπει να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας από έναν επιτραπέζιο υπολογιστή.


Το νέο Shop Icon (αριστερά) προορίζεται για το branding του καταστήματός σας, ενώ το Shop Owner (δεξιά) αφορά μία δική σας φωτογραφία.

Προσθέτοντας το Shop Icon και ανανεώνοντας την φωτογραφία του προφίλ σας θα εξασφαλίσετε ότι το branding σας είναι ξεκάθαρο και βελτιστοποιημένο για desktop και mobile περιβάλλοντα, καθώς και για την εφαρμογή του Etsy.

Διαβάστε το συγκεκριμένο άρθρο για να μάθετε περισσότερα για το πώς θα φτιάξετε μία σπουδαία φωτογραφία του προφίλ σας και ένα εικονίδιο του καταστήματός σας.

Αν επιλέξετε να μην ανεβάσετε ένα εικονίδιο του καταστήματός σας, απλά επιλέξτε «Don’t remind me» στην ειδοποίηση, και θα συνεχίσουμε να δείχνουμε την εικόνα του προφίλ σας σε αυτό το σημείο. Αν δεν κάνετε κάτι, δεν θα υπάρχει καμία αλλαγή στον τρόπο με τον οποίο οι αγοραστές βλέπουν την αρχική σελίδα του καταστήματός σας (το τυπικό Shop Icon που εμφανίζεται στην αρχική σελίδα του καταστήματός σας είναι ορατό μόνο από εσάς). Αν αποφασίσετε στο μέλλον να προσθέσετε ένα Shop Icon, θα μεταφέρουμε την αρχική σελίδα του καταστήματός σας στη νέα μορφή.

Πρωτότυπο κείμενο: Shadi Jurdi, απόδοση: GiannisBothos .