Another very yummy cake, this time from Lia (MeandMamaCreations)!
Two color cake:vanilla chocolate cinammon with chocolate candies
500 gr self rising flour
4 eggs
1+2/3 cup of whole fat milk
1+1/2 cup of sugar
250 gr butter or margarine
Lemon or orange zest
3 tablespoons cocoa
1 teaspoon cinammon
1/2 cup chocolate candies (smarties,m&m etc.)
Directions:
Βeat the butter (or margarine) with sugar for 2-3 minutes, pour the eggs one by one, the milk,the flour and the zest.
Wix well for about a minute and pour half the mixture in a buttered and sprinkled with flour pan.Pour half the chocolate candies as well.
Put the cocoa and the cinammon into the rest of the mixture and mix well.
After having poured this into the pan add the rest of the chocolate candies on top.
Bake at 356 F in a preheated oven for 50 minutes.
Good luck!
Ένα ακόμη λαχταριστό κέικ, αυτή τη φορά από τη Λία (ΜeandMamaCreations)!
Δίχρωμο Κεϊκ: βανίλια - σοκοκανέλα με καραμελάκια
500γρ αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
4 αυγά
1 + 2/3 φλ. τσαγιού γάλα πλήρες
1 ½ φλ. τσαγιού ζάχαρη
250γρ βούτυρο ή μαργαρίνη
Ξύσμα λεμονιού ή πορτοκαλιού
3κ.σ κακάο
1κ.γλ. κανέλα
½ φλ. Τσαγιού καραμελάκια τύπου smarties
Εκτέλεση
Χτυπάμε το βούτυρο (ή μαργαρίνη) με τη ζάχαρη 2-3 λεπτά, και ρίχνουμε διαδοχικά ένα -ένα τα αυγά, το γάλα, το αλεύρι και το ξύσμα.
Ανακατεύουμε για κανένα λεπτό ακόμα και αδειάζουμε το μισό μείγμα σε βουτυρωμένη και αλευρωμένη φόρμα. Ρίχνουμε και τα μισά καραμελάκια.
Στο υπόλοιπο μείγμα βάζουμε το κακάο και την κανέλα και ανακατεύουμε.
Αφού ρίξουμε και αυτό στη φόρμα τότε βάζουμε και τα υπόλοιπα καραμελάκια από πάνω.
Ψήνουμε στους 180C σε προθερμασμένο φούρνο για 50 λεπτά.
Kαλή επιτυχία!
See you next month with a new, yummy recipe!
Tα λέμε τον επόμενο μήνα με μια νέα, λαχταριστή συνταγή!
Dimitra