Vanilla Cream dessert with Oreo's from Angela
Ingredients for 12 portions
3 sachets instant vanilla cream
3 glasses of milk
500ml heavy cream
400grams of cream cheese
½ cup powdered sugar
2 packets of OREO cookies
2 tablespoons of your favorite liqueur
Mix the instant cream with the milk
Whisk the heavy cream until it slightly thickens.
Whisk together the cream cheese and the sugar and
then bring all the creams together adding the liqueur. Stir well until smooth.
Crash the Oreos. In small bowls or
water glasses place in layers the cream and the biscuits so that the final
layer is Oreos.
Refrigerate for 2-3 hours before serving.
Enjoy!
Κρέμα με
μπισκότα OREO από την Αγγελική
Υλικά (για 12
περίπου ποτήρια)
3 φακελάκια
κρέμα στιγμής βανίλια (Γιώτης)
3 ποτήρια γάλα
500 ml κρέμα
γάλακτος
2 κουτιά
κρεμώδες τυρί (Φιλαδέλφεια των 200 g)
½ ποτήρι ζάχαρη
άχνη
2 πακέτο
μπισκότα OREO
2 κουταλιές της
σούπας λικέρ
Εκτέλεση
1)Χτυπάμε τις
κρέμες στιγμής με το γάλα
2)Χτυπάμε την
κρέμα γάλακτος να αφρατέψει και να πήξει λίγο
3)Χτυπάμε το
τυρί με τη ζάχαρη άχνη
4)Ενώνουμε τις 3
κρέμες και το λικέρ και αναμιγνύουμε μέχρι να γίνει ένα ενιαίο μίγμα
5)Θρυμματίζουμε
τα μπισκότα κ βάζουμε σε ποτήρια ή σε μπολάκια μια στρώση κρέμα, μια στρώση
μπισκότα (ή εναλλακτικά, ένα ολόκληρο μπισκότο στον πάτο του ποτηριού και
τρίματα μπισκότου ενδιάμεσα).
6)Τελειώνουμε με
λίγα τρίματα μπισκότου
7)Βάζουμε στο
ψυγείο για 2-3 ώρες πριν το σερβίρουμε
Διατηρείται στο
ψυγείο