Prawns with mushrooms and rosemary




A very easy, healthy and yummy recipe from Akamatra:
Prawns with mushrooms and rosemary

Ingredients:
Fresh pleurotus mushrooms or any other mushroom type you prefer (~ 250 gr)
Prawns
Rosemary
Olive oil
Salt&pepper
Half a lemon

Directions:
In a small pan let mushrooms cook in medium heat in order to lose most of their water.
Then add  some olive oil, the rosemary salt and pepper and the prawns.
Let it sit on medium fire for 5-10 minutes.
Add the juice of the lemon and remove from the cooker.
Serve immediately adding more rosemary leafs if you like.


Mια πολύ εύκολη, υγιεινή και πεντανόστιμη συνταγή από την Akamatra:

Γαρίδες με μανιτάρια και δενδρολίβανο

Yλικά:
Φρέσκα μανιτάρια πλευρότους ή όποιον άλλο τύπο προτιμάτε (~250 γρ)
Γαρίδες
Δεδρολίβανο
Ελαιόλαδο
Αλάτι & πιπέρι
Μισό λεμόνι

Εκτέλεση:
Σε ένα μικρό τηγάνι αφήστε τα μανιτάρια να ζεσταθούν και να βγάλουν το ζουμί τους σε μέτρια θερμοκρασία.
Μετά προσθέστε το ελαιόλαδο, το δενδρολίβανο και το αλατοπίπερο και τις γαρίδες.
Αφήστε το να ζεσταθεί σε μέτρια φωτιά για 5-10 λεπτά.
Προσθέστε το χυμό λεμονιού και βγάλτε το από τη φωτιά.
Σερβίρετε αμέσως προσθέτοντας λίγα ακόμη φύλλα δενδρολίβανου αν επιθυμείτε.





See you next month with a new yummy recipe!!
Τα λέμε τον επόμενο μήνα με μια νέα, λαχταριστή συνταγή!!
Dimitra