EGST XΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ BAZAR - ΓΕΙΑ ΣΤΑ Χέρια MAS

Μετά την επιτυχία που είχε το καλοκαιρινό μας bazaar στο Πόρο, ηρθε η ώρα να "αναστατώσουμε" και την Αθήνα.
Έτσι με πολύ κεφι, τρελλή διάθεση και πολυ πολυ έμπνευση και δημιουργικότητα, διοργανώσαμε το 1ο Χριστουγεννιάτικο Bazaar της ομάδας που θα γίνει στο κέντρο της Αθήνας στο γνωστό πολυχώρο Booze Cooperativa



Το Booze Cooperativa εγκαινιάζει τους νέους του χώρους εντός της στοάς, παρέα με καλλιτέχνες, χειροτέχνες, diyers, crafters, designers και γενικά από ανθρώπους που εκφράζονται δημιουργώντας.

Για τρείς μέρες, Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή, διοργανώνουμε το πιο πολύχρωμο, ζωντανό και παιχνιδιάρικο Bazaar των Χριστουγέννων με ελεύθερη είσοδο για όλους!

Σας προσκαλούμε να έρθετε, να χαζέψετε τις νεανικές ιδέες που θα παρουσιάσουν τα... παιδιά και γιατί όχι να αγοράσετε δώρα για τους αγαπημένους σας εν όψη των εορτών.

Στόχος των συμμετεχόντων είναι να προωθήσουν την ιδέα του ‘buy handmade’ και να κάνουν αισθητή την παρουσία τους σε ένα υπερκαταναλωτικό κόσμο στηρίζοντας έμπρακτα την διαδικασία αγοράς ‘από τα χέρια του κατασκευαστή, στα χέρια του αγοραστή’ , χωρίς μεσάζοντες που ανεβάζουν το κόστος και χαμηλώνουν την ποιότητα!

Οι κατηγορίες προϊόντων που θα βρείτε στην έκθεση είναι:
Κόσμημα – αξεσουάρ – ένδυμα – υπόδημα – φυτικά καλλυντικά – παιχνίδια – αντικείμενα για παιδιά – εποχιακά καθώς και πληθώρα χρηστικών αντικειμένων.

Μια αγορά για τα χριστουγεννιάτικα δώρα μας και όχι μόνο…


Διάρκεια bazaar: 3 – 4 - 5 Δεκεμβρίου 2010

Επισκέψιμες ώρες:

Παρασκευή: 18:00 – 24:00
Σάββατο: 12:00 – 24:00
Κυριακή: 12:00 – 22:00

είσοδος ελεύθερη

Η έκθεση φιλοξενείται στη στοά του Booze Cooperativa
Κολοκοτρώνη 57, Αθήνα