Ιδέες για συσκευασίες


Φωτογραφία απο το SOFTGOLDSTUDIO

Μπορείτε να δείτε το πρωτότυπο άρθρο στην αγγλική γλώσσα εδώ.


Οι πωλητές του Etsy είναι ξακουστοί σε όλο τον κόσμο για τις εμπνευσμένες συσκευασίες τους. Οι συσκευασίες μπορούν να βοηθήσουν το κατάστημά σας να ξεχωρίσει, να ενθαρρύνουν τις αγορές για δώρα των εορτών, και να δημιουργήσουν μια εντύπωση στους πελάτες σας η οποία θα διαρκέσει για καιρό, κάνοντας τους να επιστρέφουν στο κατάστημα σας ξανά και ξανά.

Αυτή η ανάρτηση είναι μόνο μια γεύση του τι μας έδειξαν οι πωλητές μας σε αυτή τη συζήτηση με θέμα τις συσκευασίες στο forum του Etsy, και σε αυτό το σετ φωτογραφιών με θέμα τις συσκευασίες στο Flickr , οπότε ρίξτε μια ματιά για περισσότερες ιδέες!


Ορίστε το στυλ σας


Ο τρόπος με τον οποίο συσκευάζετε τα προϊόντα σας είναι μέρος της δημιουργίας της επωνυμίας σας (branding), κάντε το λοιπόν να αντανακλά το στυλ σας. Τι χρώματα, υλικά, και τα σχέδια θα σας βοηθήσουν να διαμορφώσετε με επιτυχία το στυλ  σας; Δείτε το Video: Building Your Brand

Πάνω προς τα κάτω, από αριστερά προς δεξιά,


Ευχάριστες  Λεπτομέρειες


Η συγκίνηση που θα προκαλέσει το άνοιγμα του προσεκτικά φτιαγμένου πακέτου σας θα ενθαρρύνει τους πελάτες σας να επιστρέψουν! Ποιες μικρές λεπτομέρειες θα προσθέτατε για να ευχαριστήσετε τους πελάτες σας;

Πάνω προς τα κάτω, από αριστερά προς δεξιά: MaryKateMcDevitt, gabrielefelt, bcharmer, 3girlsandagoat, PeachLinen, MissCharlieBean,ArtisanPaperie, bluebirdluxe, KisforCalligraphy, sassandperil, SmileMercantile


Πουλώντας προϊόντα ειδικά για δώρα


Στην περίπτωση που ένα προϊόν προορίζεται για δώρο, η συσκευασία είναι μέρος του προϊόντος και θα σας βοηθήσει να ξεχωρίσετε. Δώστε προτεραιότητα στη συσκευασία εάν το προϊόν σας  προορίζεται εξ’αρχής για να δοθεί ως δώρο.

Από αριστερά προς τα δεξιά: flappergirl , genejameson , HerbivoreBotanicals


Σφραγίδες και Εκτυπώσεις


Φτιάξτε τη δική σας μοναδική συσκευασία με σφραγίδες και εκτυπώσεις. Υπάρχουν πολλοί πωλητές στο Etsy που προσφέρουν σφραγίδες κατά παραγγελία, καθώς και άλλα σχέδια, τα οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε ένα ξεχωριστό στυλ.

Αριστερά: quotesandnotes . Μέση, πάνω προς τα κάτω: fruitsofmylabor , Arketypes , adorapop kittydarknessdesigns . Δεξιά: PetitPlatBint



Εκτυπώσιμα υλικά και αυτοκόλλητα


Η δημιουργία κάποιου γραφίστα μπορεί κάνει τη συσκευασία σας ακόμα πιο προχωρημένη. Αν είστε ο ίδιος καλλιτέχνης, αυτό είναι το ιδανικό σημείο για να επιδείξετε τις ικανότητές σας. Αν δεν είστε, είτε ακολουθήστε μια απλή λύση για αρχή, ή βρείτε έναν καλλιτέχνη ο οποίος μπορεί να δημιουργήσει υλικά με την δική σας επωνυμία.

Πάνω προς τα κάτω, από αριστερά προς δεξιά:  RuthbleakleyLittlePaperDogcherrytimeCupofColorCatShyCraftsUrbanBirdCo,BackbayPotteryThePaintedSkyruffhouseARTMAUStudio whimsywhimsical




Συσκευασία Δώρου


Είναι δύσκολο για πολλούς πωλητές  στο Etsy  να πει κανείς που τελειώνει μια συνηθισμένη συσκευασία και που ξεκινάει η συσκευασία δώρου! Παρ' όλα αυτά, η επιλογή για αγορά της συσκευασίας δώρου από το κατάστημά σας μπορεί να κάνει την απόφαση του αγοραστή ακόμα πιο εύκολη. Βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει τους κανόνες του Etsy σχετικά με την προσφορά των συσκευασιών δώρου στο κατάστημά σας.

Πάνω προς τα κάτω, από αριστερά προς τα δεξιά: ToodlesNoodles, MeghannRader, gabrielefelt, cutiepiecompany, KisforCalligraphy,serveitup, LaLaShoes, leepoo, MelissaHamming, vital, Haddonco


Το Εξωτερικό Πακετάρισμα


Βεβαιωθείτε ότι το εξωτερικό κουτί είναι ανθεκτικό και κατάλληλο για ό,τι θέλετε να στείλετε. Πολλοί πωλητές κάνουν αποστολές με αρκετά απλά κουτιά, αλλά οι παρακάτω ιδέες είναι ενδιαφέρουσες αν θέλετε να δώσετε έναν ξεχωριστό τόνο.
Από αριστερά προς τα δεξιά, από πάνω προς τα κάτω: Glitterfarm , thewheatfield , whimsylove , CreatureRooms .


Συνοδευτικά


Κάτι μικρό και ιδιαίτερο που συνοδεύει το πακέτο σας μπορεί να εκπλήξει και να ευχαριστήσει τους πελάτες σας. Συμπεριλάβετε το όνομά του καταστήματος σας κάπου πάνω σε αυτό, και φροντίστε το προσθέσετε στον προϋπολογισμό της τελικής τιμής.
Επαγγελματικές κάρτες που έχουν και άλλες χρήσεις - σε αυτή την περίπτωση, μολύβια από το μαγαζί eszkimok και μανταλάκια και από το quotesandnotes. Ένα εκπτωτικό κουπόνι για μια μελλοντική παραγγελία από το bijouvintagebazaar . Κάρτα με πληροφορίες για το προϊόν από το IlluminatedPerfume, οι οποίες είναι ιδιαίτερα χρήσιμες εάν το έχετε λάβει ως δώρο και δεν έχετε διαβάσει την περιγραφή του. Μια ιδιαίτερη ευχαριστήρια κάρτα και κουμπιά δώρο από bowsprite .
Ένα δείγμα του τι πουλάτε - εδώ, μια ετικέτα δώρου για τον πελάτη για να τη χρησιμοποιήσει από το LittlePaperDog και σειρά μικρών φωτογραφιών από το TimIrving .Γλυκύτατη επαναχρησιμοποιήσιμη συσκευασία από το Kookery. Το πρόσθετο χειροποίητο σακουλάκι τσαγιού κάνει την κούπα του Gx2homegrown ένα σετ δώρου.


Συνοψίζοντας


Ας τελειώσουμε με αυτό το όμορφο βίντεο από τη FlourishCafe, όπου μας δείχνει τη διαδικασία της δημιουργίας των συσκευασιών της.

 Πώς μπορείτε να συσκευάσετε τα στοιχεία σας; Σκοπεύετε να δοκιμάσετε κάτι νέο;

Πρωτότυπο κείμενο  HeyMichelle, μετάφραση m:ART:ket.


(Δυστυχώς, το video στο αρχικό άρθρο δεν είναι πλέον διαθέσιμο. Μπορείτε να πάρετε παραπάνω ιδέες στο εξίσου ενδιαφέρον άρθρο Twelve Holiday Packaging DIY Ideas / Συγγραφέας: Katy Svehaugκαθώς και στο παρακάτω video που περιλαμβάνεται στο άρθρο αυτό)

(Unfortunatelly, the video in the original article is no longer available. You can also find more ideas in the interesting article Twelve Holiday Packaging DIY Ideas / Story by: Katy Svehaug, as well as in the video below, featured in the article)


 (Video: How-Tuesday: Upcycled Gift Wrap)

Καλά Χριστούγεννα σε όλους και Ευτυχισμένο το 2014 με υγεία!
Merry Christmas and a Happy New Year!

Georgia